Bloggnorge.com // Madelen👅
Start blogg

Madelen👅

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Beste & verste jeg vet!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 11. juli , 2016 kl. 21:06

Skole er noe av de verste jeg vet , men også det beste som finnes. Jeg vet jeg er litt unormal når jeg sier at jeg syntes skole er det beste som finnes, men det syntes jeg , på skolen så er det bra å være , man lærer mye nytt og får jo vært med venner så å si hele tiden. Vi er med hverandre hjem og prater og har det gøy både i friminutt og timene.😉

Skolen er det verste jeg vet , det er jeg nokk ikke alene om håper jeg . Grunnen til at skole er dritt er fordi, mange av lærerne er så sure å strenge hele tiden, den ene lærern jeg hadde , når hun ble sur så slo hun boka mitt i hode flere ganger, men det var jo litt morsomt også , hele klassen fikk jo latterkrampe . OMG… Det var tider det. Det andre som er dritt er lekser , ingen liker lekser, når man blir lei lekser då gir man helt opp og gidder ikke å gjøre leksene.Og det er ikke lurt, derfor er lekser dritt , hvertfal når man ikke skjønner leksene læreren har gitt deg .

Men det er bra vi har skole , tenk om vi bare hadde vært hjemme og ikke skole, da hadde vi nokk ikke klart oss her i verden.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.